Εξυπηρέτηση Πελατών: 26930 25568

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πρακτορείο Ασφαλειών

podilata.jpg

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερος κόσμος επιλέγει το ποδήλατο για τις καθημερινές του μετακινήσεις. Αποτελεί μια πιο ευέλικτη, οικονομική αλλά και οικολογική εναλλακτική λύση, καθώς και μέσο άθλησης και αναψυχής. Ωστόσο, τα αυξανόμενα κρούσματα κλοπών αλλά και ο κίνδυνος των απρόβλεπτων ατυχημάτων είναι δυνατό να στερήσουν σε κάθε ποδηλάτη την χαρά για άσκηση και την άνεση στην μετακίνηση.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης ποδηλάτου, επιτρέπει στους ασφαλισμένους να συνεχίζουν να απολαμβάνουν κάθε τους εξόρμηση.

Το πρόγραμμα

Με ένα ελκυστικό πακέτο καλύψεων προστατεύει τόσο τον ποδηλάτη όσο και το ίδιο το ποδήλατο από μία σειρά καθημερινών κινδύνων.

Κλοπή του ποδηλάτου

Αποζημιώνεται η ολική κλοπή του ποδηλάτου από το σπίτι, το αυτοκίνητο, την αποθήκη ή το γκαράζ. Προϋπόθεση είναι να ήταν κλειδωμένος ο χώρος (ή το αυτοκίνητο) στο οποίο φυλασσόταν το ποδήλατο, να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης και να έχει γίνει αναφορά του συμβάντος στην αστυνομία.

Ίδιες ζημίες του ποδηλάτου

Καλύπτονται οι ζημιές που θα υποστεί το ποδήλατό κατά τη χρήση ή τη μεταφορά του και επηρεάζει τη λειτουργία του.

Οδική βοήθεια

Πανελλαδική & 24ωρη κάλυψη σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, η οποία εξασφαλίζει τη μεταφορά του ποδηλάτου σε κάποιο συνεργείο ή στο σημείο εκκίνησης, π.χ. το σπίτι του ασφαλισμένου

Αστική ευθύνη

Καλύπτονται οι σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές τρίτων που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, μέχρι και το ποσό των €50,000

Κάλυψη προσωπικού ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος του ποδηλάτη που θα προκληθεί κατά την οδήγηση του ασφαλισμένου ποδηλάτου, αποζημιώνεται για:

 

  • Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες έως €1.000 
  • Οπτική Βλάβη μέχρι €500 (Καλύπτουμε τα έξοδα αντικατάστασης, επισκευής ή αγοράς γυαλιών ή φακών επαφής) 
  • Οδοντική βλάβη μέχρι €500 (Καλύπτουμε τα έξοδα αποκατάστασης στην οδοντοστοιχία του ποδηλάτη) 
  • Επίδομα χρήσης κράνους €2.000 (Αποζημιώνουμε επιπλέον ποσό σε περίπτωση θανάτου ή μόνιμης ολικής ανικανότητας, εφόσον ο ποδηλάτης φορούσε κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, σωστά δεμένο, προστατευτικό κράνος ποδηλάτου, το οποίο πρέπει να πιστοποιείται από την αστυνομία) 
  • Απώλεια ζωής από ατύχημα : €10.000 
  • Μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα: €10.000

 

 

Messenger