Εξυπηρέτηση Πελατών: 26930 25568

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πρακτορείο Ασφαλειών

zwis.jpg

ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ

Ασφάλιση Υγείας

Τα προγράμματα Ασφάλισης Υγείας έχουν σαν στόχο να προσφέρουν στους ασφαλιζόμενους αποτελεσματική προστασία σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε προβλήματα υγείας. Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας σημαίνει ότι η θεραπεία σας πληρώνεται και λαμβάνει χώρα σ’ ένα ιδιωτικό νοσοκομείο. Οι παροχές και τα προνόμια που θα σας προσφέρουν τα συγκεκριμένα προγράμματα ποικίλουν καθώς είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε ασφαλιζόμενου.

Ασφάλιση Ζωής

Τα προγράμματα Ασφάλισης Ζωής έχουν σαν στόχο την οικονομική προστασία της οικογένειάς σας σε περίπτωση απώλειας της ζωής σας από οποιαδήποτε αιτία. Επειδή ένα ασφαλιστήριο ζωής είναι μια μακροχρόνια δέσμευση για εσάς και την οικογένειά σας, είναι απαραίτητο να ενημερωθείτε σωστά για την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος. Για την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος απαιτείται γνώση και εμπειρία για τη σύναψη ενός συμβολαίου που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Σύνταξη – Αποταμίευση 

Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι σχεδιασμένα για όσους επιλέγουν να ζήσουν μια πιο άνετη ζωή κατά τη διάρκεια της τρίτης ηλικίας και να απολαύσουν ξέγνοιαστα τους κόπους μιας ζωής. Με την επιλογή ενός συνταξιοδοτικού προγράμματος αποταμιεύουμε κεφάλαιο το οποίο θα ενισχύσει την συνεχώς μειούμενη κοινωνική σύνταξη που παρέχει η πολιτεία. Μέσα από την αποταμίευση δίνεται η δυνατότητα στον ασφαλιζόμενο να επιλέξει τα πρόσθετα εισοδήματα που θα του παρέχονται όταν συνταξιοδοτηθεί.

Για το Παιδί

Ασφαλιστικά προϊόντα τα οποία απευθύνονται στον γονέα που επιθυμεί να αποταμιεύει συγκεκριμένο ποσό, που ο ίδιος επιλέγει και έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την επένδυση στο μέλλον του παιδιού του. Πρόκειται στην ουσία για έναν αποταμιευτικό λογαριασμό στον οποίο καταβάλλονται χαμηλά ασφάλιστρα από τη γέννηση έως και την ενηλικίωση του παιδιού. Δίνεται η δυνατότητα στον γονέα να επιλέξει το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές του ανάγκες και τη δική του οικονομική δυνατότητα μέσα από μια σειρά προγραμμάτων. Το αποτέλεσμα… δημιουργείται το κεφάλαιο που έχει ονειρευτεί ο κάθε γονέας για τις σπουδές, την επαγγελματική και οικογενειακή αποκατάσταση του παιδιού του.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για μια δωρεάν ενημέρωση

 

Messenger