Εξυπηρέτηση Πελατών: 26930 25568

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πρακτορείο Ασφαλειών

epixirisi.jpg

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρησή σας , εκτίθεται καθημερινά σε πολλούς κινδύνους ( φωτιά, έκρηξη, πλημμύρα, κλοπή, πράξεις βίας, σεισμό κ.α ). Το Γραφείο μας με τα σύγχρονα προγράμματα Ασφάλισης Επιχειρήσεων, σας παρέχει την «ασφάλεια» που χρειάζεστε, ώστε να νιώθετε σίγουροι πως ό,τι και αν συμβεί, θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις περιστάσεις και να αποκαταστήσετε την λειτουργία της επιχείρησής σας.

Τα νέα προγράμματα Ασφάλισης Επιχειρήσεων είναι έτσι σχεδιασμένα , ώστε να σας προσφέρουν παροχές και υπηρεσίες που διευρύνουν την έννοια της ασφάλισης επιχειρήσεων και σας προστατεύουν ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά σε τιμές ιδιαίτερα οικονομικές και προσιτές σε όλους. Με πρωτοποριακές καλύψεις προσαρμοσμένες στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες, σας διασφαλίζουν όχι μόνο για υλικές ζημιές αλλά και από τα επακόλουθα αυτών, τα οποία είναι δύσκολο να προβλέψετε και πολλές φορές έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.

Η πολυετής παρουσία του Γραφείου μας στον ασφαλιστικό χώρο, η υποδομή μας, η αξιοπιστία μας, αλλά και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ότι οι προτάσεις μας εξασφαλίζουν την ουσιαστική κάλυψη και προοπτική που ζητάτε για εσάς και την επιχείρησή σας.

 

Messenger